Nødvendigheten av avfallsforbrenningsanlegg: Miljøspørsmål blir gradvis tatt på alvor, og energisparing og miljøvern er blitt utviklingstemaet!

2021-06-21

I det daglige livet er de fleste metodene for fjerning og avhending av søppel på den tradisjonelle måten å dumpe og begrave, okkuperer titusenvis av dekar land og forurenser miljøet alvorlig. Bare klassifiseringen av søppel kan redusere mengden søppeltømming og prosesseringsutstyr, redusere prosesseringskostnadene og forbruket av landressurser. Det har sosiale, økonomiske og økologiske fordeler. Fordelene med søppelforbrenningsanlegg: reduserer landbruk, og noen stoffer i husholdningsavfall er ikke lett å bryte ned, noe som forårsaker alvorlig erosjon av landet.




Søppelklassifisering, fjern resirkulerbare, ikke-nedbrytbare stoffer, og reduser søppelmengden med mer enn 50 %. Derfor kan resirkulering redusere skadene. Derfor letter sorteringen av søppelkasser også sortering og resirkulering av søppel, og vern om miljøet starter med meg. Reduser miljøforurensning. Avfallsbatterier inneholder metallkvikksølv, kadmium og andre giftige stoffer, som vil forårsake alvorlig skade på mennesker. Plastavfallet i jorda vil redusere avlingene av avlinger, og den kasserte plastavfallet blir spist av dyr ved en feiltakelse, og det skjer ulykker som fører til dyredød fra tid til annen.






I urbaniseringsprosessen var søppel, som et produkt av urban metabolisme, en belastning for byutviklingen. Mange byer i verden har vært omgitt av søppel. I dag anses søppel for å være den mest lovende og uuttømmelige "urbane mineralforekomsten" og en "forlagt ressurs". Dette er ikke bare en utdyping og utdyping av kunnskapen om søppel, men også et uunngåelig krav til byutvikling.






Kinas avfallsbehandlingsindustri startet sent, men gjennom kontinuerlig utvikling har mitt lands avfallsbehandlingsindustri begynt å ta form, kapasiteten til avfallsbehandlingsmarkedet har økt betydelig, markedspenetrasjonsraten har økt raskt, og antallet selskaper som går inn i sanitærområdet industrien har også økt raskt. mitt lands søppeltømmingsmarked har gått inn i vekststadiet fra introduksjonsstadiet, og beveger seg mot modenhetsstadiet. Med den økende oppmerksomheten på miljøspørsmål, har energisparing og miljøvern blitt utviklingstemaer i forskjellige land, og har begynt å gi industriell utviklingsmuligheter for avfallsbehandling.






Den gjennomsnittlige årlige vekstraten for avfall i verden er 8,42 %, mens avfallsveksten i Kina har nådd mer enn 10 %. Verden genererer 490 millioner tonn søppel hvert år, og Kina alene genererer nesten 150 millioner tonn kommunalt søppel hvert år. Den akkumulerte beholdningen av kommunalt fast avfall i Kina har nådd 7 milliarder tonn. Under et så stort søppelpress er det grunn til å tro at renovasjonsindustrien vil bli en stjerneindustri i Kina i fremtiden.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy